949 poze   36749 vizite

Vara la borcan

Diverse de prin camara, Aroma verii la borcan.

Compot de piersici
Pregatite
Pregatite
Pentru compot
Pentru compot
Piersici pregatite pentru compot
Piersici pregatite pentru compot
11
11
2013-1
2013-1
2013-2
2013-2
Piersici
Piersici
2013-3
2013-3
Compot piersici
Compot piersici
Compot piersici - 2013
Compot piersici - 2013
Gemul de prune brumarii fara coaja
Gemul de prune brumarii fara coaja
2013 piersici
2013 piersici

Comentarii album • 9
Nume:



carmencitavio 11 decembrie 2013  
Foarte bun si aromat!Felicitari!
Răspunde Raportează
karmens 15 decembrie 2013  
Multumesc mult!
Răspunde Raportează
siana 10 decembrie 2013  
Iti fac pofta!Eu le asez neoparite in borcan de 800gr ,pun apa,adaug 2 linguri zahar si le sterilizez 40 minute.Stau foarte bine peste iarna.
Răspunde Raportează
karmens 15 decembrie 2013  
Se retine, voi incerca. Multumesc.
Răspunde Raportează
daniela 18 februarie 2014  
Si eu la fel, aplic metoda aceasta la toate fructele, capsunile le sterilizez mai putin timp.
Răspunde Raportează
karmens 19 februarie 2014  
Daniela, e nu am incercat niciodata cu capsune. Si nici nu am avut ocazia sa mananc un compot din aceste fructe. Voi incerca insa metoda ta.
Răspunde Raportează
lalea 10 decembrie 2013  
Ce bune sunt acuma, in sezonul rece!
Răspunde Raportează
karmens 15 decembrie 2013  
Da Monica, sunt delicioase acum iarna.
Răspunde Raportează
lalea 15 decembrie 2013  
Multi pupici!
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.