3 oua 3/4 cana zahar 4 linguri iaurt 2-3 linguri ulei de floarea soarelui (nu de masline ca le schimba gustul) 1 cana si 2 linguri faina 1/4 plic praf de copt 1 praf de sare ciocolata stafide sau fructe de padure
Se preincalzeste cuptorul la 170 de grade. Se bat albusele cu praful de sare ca pentru bezea. Ca sa aveti reusita de fiecare data, pastrati un castron de inox numai pentru aceasta operatie. Galbenusele se amesteca cu zaharul, se adauga iaurtul, amestecand dupa fiecare lingura care este adaugata, se pune apoi uleiul si se continua mixarea.
Cand zaharul nu se mai simte, se adauga faina si praful de copt ce au fost in pealabil amestecate si cernute.
La sfarsit se adauga albusele amestecand in compozitie de jos in sus, foarte usor pana sunt incorporate bine in compozitia de galbenusuri.
Se pune in tava speciala, cate o foita de hartie in care adaugam cate o lingura de compozitie, apoi punem ciocolata (eu am pus amaruie) si stafide sau fructe de padure (eu am pus zmeura congelata (ca sa nu se duca toata zmeura pe fundul brioselor, se da printr-un praf de faina, eu asa procedez cu toate fructele congelate ce le adaug in prajituri, asa ele raman in locul unde au fost asezate initial). Se pun la copt pret de 40 de minute. Se scot din cuptor, se racesc si se pot pudra cu zahar sau imbraca in ciocolata topita.
Sper sa va fie pe plac!
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: karmens
Mesaj:
karmens
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.