Nici una nici alta. Sunt fructe de padure, congelate, ce le-am pus pe foc la bain-marie, cand au inceput sa se dezghete, am adaugat 1 lingura de zahar si le-am amestecat foarte usor pana s-a topit. Am desfacut, in jumatate de cescuta de apa, o lingurita de amidon si am adaugat-o la fructe si am continuat fierberea pana cand si-a schimbat culoarea si siropul s-a transformat in sos. L-am racit si l-am adaugat peste cele doua prajituri, cheesecake-ul japonez si un alt cheesecake cu ciocolata, ale carui fotografii nu am reusit inca se le postez pe site. O voi face insa, promit, in curand.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.